Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
300 γραμμ. βρασμένα και καθαρισμένα κάστανα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
½ φλιτζάνι ρύζι κίτρινο
1 φλιτζάνι του καφέ κουκουνάρι
¾ φλιτζανιού γραμμ. σταφίδες
1 ποτήρι λευκό κρασί
15 κόκκους μπαχάρι
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια για 1-2 λεπτά, πρόσθετετε τον κιμά και σοτάρετε για άλλα 4 λεπτά. Ρίξτε το ρύζι και σοτάρετε για 1 ακόμη λεπτό. Σβήστε με το κρασί και στη συνέχεια προσθέστε τις σταφίδες, τα κάστανα και το κουκουνάρι.
Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και μπαχάρι μαζί με 1 ποτήρι νερό και σιγοβράστε μέχρι να μαλακώσει το ρύζι.