Υλικά
2 μπριζόλες από όποια πλευρά προτιμάτε (ο λαιμός έχει περισσότερο λίπος)
1 ποτήρι του νερού ξύδι από κρασί
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
Αλάτι και μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε ένα πλατύ μπωλ το ξύδι, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια τοποθετούμε τις μπριζόλες μέσα στο μίγμα έτσι ώστε να τις σκεπάζει το υγρό. Αφήνουμε τις μπριζόλες στη μαρινάδα για 12 ώρες και στη συνέχεια τις ψήνουμε σε ψηστιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr