Υλικά
250 γρ χυλοπιτάκι
3 μικρές κόκκινες καυτερές πιπεριές ψιλοκομμένες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.τ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 μέτριες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κ.τ.σ. πελτές ντομάτας
1 κ.τ.σ. Χωριό Βούτυρο Αγελάδος
2 κ.τ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Κορωνέικη Ποικιλία
Αλάτι-πιπέρι
100 γρ Χωριό φέτα ή Χωριό Κατσικίσιο
Εκτέλεση
Βράζουμε το χυλοπιτάκι για 8 λεπτά. Πριν το σουρώσουμε, κρατάμε 1 κούπα νερό. 2.Στην ίδια κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο, σωτάρουμε τις πιπεριές, το σκόρδο και τον πελτέ για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τις ντομάτες και το νερό από τις χυλοπίτες και βράζουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το χυλοπιτάκι, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν (όχι να στεγνώσουν), και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τη φέτα ή το κατσικίσιο, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Πηγή : minervahorio.gr