Υλικά
2 φλιτζάνια μπρόκολο σε φουντάκια ζεματισμένο για 5 λεπτά σε βραστό νερό
1 φλιτζάνι κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι καρυδόψιχα σπασμένη με τα χέρια
1 ξινόμηλο καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
3 κουτ. σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα λαχανικά, τα καρύδια και το ξινόμηλο. Σε ένα σέικερ χτυπάμε μαζί το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, το σκόρδο πολτοποιημένο, αλάτι και πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.