Χαλβάς

Υλικά
½ φλιτζάνι του τσαγιού Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό
1½ φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
2 φλιτζάνια του τσαγιού νερό

½ φλιτζάνι του τσαγιού χοντροκομμένο αμύγδαλο
λίγη κανέλα

Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τη ζάχαρη και το νερό για 5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σε μία άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το σιμιγδάλι, τη Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο και καβουρδίζουμε σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια για 25 λεπτά. Μόλις πάρει χρώμα το σιμιγδάλι προσθέτουμε το σιρόπι και το αμύγδαλο. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει καλά και γυρνάμε το χαλβά σε ένα ταψάκι. Κρυώνουμε και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγη κανελόσκονη. Η συνταγή περιέχει σε κάθε μερίδα φαγητού τα 2/3 συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.benecol.gr