Υλικά
2 καλαμπόκια
2 κ.γ. Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο
½ κ.γ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
½ κ.γ. ψιλοκομμένο άνηθο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε καλά τα καλαμπόκια για 15-17 λεπτά. Αλείφουμε με τη Μινέρβα Benecol μαργαρίνη με ελαιόλαδο, τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό ταψί στους 190 C για 10 λεπτά. Το καλαμπόκι ξεχωρίζει για την υψηλή περιεκτικότητά του σε σημαντικά καροτενοειδή όπως η λουτεΐνη, τα οποία σχετίζονται εκτός των άλλων με προστασία των ματιών μας από τη γήρανση.
Πηγή : benecol.gr