Υλικά για 2 άτομα
1 μέτριο πράσο
1 μέτριο καρότο
1 φλιτζάνι λάχανο
1 μέτριο κολοκύθι
½ φλιτζάνι καλαμπόκι
2 μέτριες πατάτες
1 λίτρο νερό
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το νερό και ρίχνουμε μέσα διαδοχικά όλα τα λαχανικά σε μέτρια κομμάτια ώστε να βράσουν και να μαλακώσουν, το αλάτι και το πιπέρι.
Όταν τα λαχανικά είναι βρασμένα, πολτοποιούμε το μίγμα ώστε να γίνει μια βελουτέ σούπα. Αν θέλουμε στο σερβίρισμα προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι ή ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr