Υγιεινό, πλούσιο σε ω3 λιπαρά, καλής ποιότητας πρωτεΐνη και αντιοξειδωτικά. Ιδανικό ελαφρύ γεύμα για το σχολείο, τη δουλειά αλλά και ελαφρύ βραδινό.
Υλικά
1 ατομική μπαγκέτα μαύρη
50γρ καπνιστό σολωμό
½ φλιτζάνι ρόκα (καλύτερα baby ρόκα)
4 φέτες μοτσαρέλα
Λίγο ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε την μπαγκέτα στην τοστιέρα και την ψήνουμε ελαφρά ώστε να ροδίσει ελάχιστα και να γίνει πιο τραγανή. Τη βγάζουμε και την κόβουμε κατά μήκος. Τοποθετούμε τις ροδέλες της μοτσαρέλας, από πάνω τα φύλλα της ρόκας και τελευταίες τις φέτες του σολωμού. Ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr