Υλικά
100 γρ Μινέρβα Benecol λευκό τυρί
2 κ.σ. γιαούρτι άπαχο
1 κ.σ. κατίκι Δοκοκού
1 πράσινη καυτερή πιπεριά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε την πιπεριά με το ελαιόλαδο. Σε ένα μπολ τρίβουμε το Μινέρβα Benecol λευκό, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και το μείγμα από το μπλέντερ. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε. Tip: Συνοδεύει ψητό κρέας ή σαν άλειμμα σε ένα σάντουιτς.
Για περισσότερες πληροφορίες και συνταγές μπείτε στο benecol.gr