Trifle με φρούτα του δάσους και κουλουράκια πασχαλινά

Υλικά
6-8 κουλουράκια που έχουν περισσέψει
½ φλιτζάνι κορν φλέικς σπασμένα
4 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
1 κουτάκι τυρί κρέμα χαμηλών λιπαρών (200γρ)
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
200γρ φρούτα του δάσους κατεψυγμένα
4 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη

Εκτέλεση
Σε ένα σουρωτήρι στραγγίζουμε τα φρούτα και στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με μαζί με την καστανή ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να καραμελώσει ελαφρώς η ζάχαρη και να σχηματιστεί ένα λεπτόρευστο σιρόπι. Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη. Αναμιγνύουμε τα κουλουράκια θρυμματισμένα και τα κορν φλέικς. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και περιχύνουμε το μίγμα μας ώστε να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια γεμίζουμε με αυτό τη βάση από 6 γυάλινα ποτήρια. Αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι και το απλώνουμε πάνω από τη βάση μας στα γυάλινα ποτήρια. Στη συνέχεια βάζουμε από πάνω το σιρόπι με τα φρούτα του δάσους. Τοποθετούμε τα γλυκά στο ψυγείο και τα παγώνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες προτού τα σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr