Υλικά
2 μαλακές τορτίγιες
80γρ φέτα
1 μικρή μελιτζάνα
1 μέτριο κολοκύθι
1 πιπεριά κόκκινη
Ντομάτα (1 ντομάτα)
Ελάχιστο λάδι (1 κ. σούπας)
Λίγο λευκό κρασί
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο δυόσμο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι αλείβετε με το πινέλο λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε το κολοκύθι κομμένο σε κυβάκια, την πιπεριά και τη μελιτζάνα επίσης κομμένη σε κυβάκια μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Προσθέτετε λίγο αλάτι. Σβήνετε με ½ ποτήρι λευκό κρασί. Απλώνεται τις τορτίγιες και ρίχνετε μέσα τα λαχανικά και την ωμή ντομάτα κομμένη σε κυβάκια. Πασπαλίζετε με το δυόσμο και προσθέτετε τη φέτα θρυματισμένη. Τυλίγετε καλά προτού σερβίρετε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr