Τα λεμόνια είναι ένας ιδανικός τρόπος για να αρωματίσετε τις σαλάτες, τα ψάρια και τα επιδόρπια. Τι γίνεται όμως όταν το λεμόνι που καταλήγει στο χέρι σας είναι σκληρό σαν πέτρα και δεν έχει καθόλου χυμό;
Συνήθως τα λεμόνια τα έχουμε να κάθονται σε ένα μπολ πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Έμπειροι μάγειρες δοκίμασαν να αποθηκεύσουν τα λεμόνια με όλους τους τρόπους και ανακάλυψαν ότι αυτές οι υπέροχες φλούδες δεν προστατεύουν τα φρούτα από το στέγνωμα.
Καλύτερος τρόπος αποδείχθηκε η αποθήκευση σε πλαστικές σακούλες στο ψυγείο. Τα λεμόνια κράτησαν τη φρεσκάδα τους για έναν ολόκληρο μήνα!
Ομάδα neadiatrofis.gr