Απολαύστε ένα τηγανιτό αβγό, αλλιώτικο από τα άλλα, με ξύδι μπαλσάμικο!
Πριν βγάλετε το αβγό από το τηγάνι, σβήστε το με λίγο ξύδι μπαλσάμικο ή
λευκό κρασί. Αφήστε το τηγάνι για λίγο στη φωτιά μέχρι να δημιουργηθεί μια
σάλτσα και περιχύστε την πάνω στο αυγό, πριν το σερβίρετε στο πιάτο.
λευκό κρασί. Αφήστε το τηγάνι για λίγο στη φωτιά μέχρι να δημιουργηθεί μια
σάλτσα και περιχύστε την πάνω στο αυγό, πριν το σερβίρετε στο πιάτο.
Ομάδα neadiatrofis.gr