Υλικά
200γρ χαλβά από ταχίνι
150γρ κουβερτούρα
50γρ μαργαρίνη
10 μπισκότα τύπου digestive
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
100 γρ κακάο για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με τη μαργαρίνη. Σε ένα μπολ σπάμε με το χέρι μας το χαλβά σε μικρά κομμάτια και προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα. Προσθέτουμε τα μπισκότα πολύ ψιλοκομμένα και τα καρύδια. Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε στο κακάο για να καλυφθούν εντελώς.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr