Υλικά
300 ml κρέμα γάλακτος χαμηλών λιπαρών
450 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
100 γρ. ζάχαρη
1 κουτ. του γλυκού μαχλέπι
100γρ τσουρέκι κομμένο σε πολύ μικρά κομματάκια
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη ζάχαρη και το μαχλέπι. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει η ζάχαρη και ρίχνουμε το μίγμα στον κάδο της παγωτομηχανής. Στη συνέχεια και καθώς δουλεύει η παγωτομηχανή, προσθέτουμε λίγα λίγα τα κομματάκια από το τσουρέκι. Μόλις το μίγμα μας έχει την κατάλληλη υφή, το βάζουμε σε ένα μπολ στην κατάψυξη και περιμένουμε τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr