Σπιτικό παγωτό ροδάκινο

Υλικά
1 κιλό γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
500 ml γάλα χαμηλών λιπαρών
320 γρ ζάχαρη άχνη
800 γρ πολτό από ροδάκινα χτυπημένα πολύ καλά στο μίξερ

Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά στο μίξερ το γιαούρτι μαζί με το γάλα και την άχνη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πολτό των ροδάκινων και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το παγωτό σε ένα πυρές ή σε μεταλλικό σκεύος για παγωτό. Το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 5 ώρες. Ανά 1 ώρα βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη και το ανακατεύουμε καλά για να μην κάνει κρυστάλλους και για να γίνει αφράτο.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr