Υλικά
4 μεγάλες μπανάνες
6 μπισκότα σοκολάτας γεμιστά
100γρ ζάχαρη άχνη
3 κουταλιές της σούπας ρούμι
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες. Τις αναμιγνύουμε με τη ζάχαρη και το ρούμι. Βάζουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα τρίβουμε όσο γίνεται καλύτερα. Μετά βάζουμε στο μπλέντερ το μίγμα της μπανάνας, το γιαούρτι και το χυμό λεμόνι και χτυπάμε καλά. Βάζουμε το μίγμα σε ένα σιδερένιο μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες, χτυπώντας ξανά το μίγμα ανά μισή ώρα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr