Υλικά
200 γρ μαργαρίνη
250γρ ζάχαρη
3 αυγά
340 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλάκια του γλυκού baking powder
1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
1 φλιτζάνι μάνγκο καθαρισμένο και κομμένο σε κυβάκια
Εκτέλεση
Χτυπάμε μαζί τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και αφού ασπρίσει προσθέτουμε και τα αυγά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι και το baking powder και ανακατεύουμε. Στο τέλος ρίχνουμε το γιαούρτι και το μάνγκο και αναμιγνύουμε καλά. Βάζουμε το μίγμα στη φόρμα του κέικ την οποία έχουμε προηγουμένως λαδώσει και αλευρώσει για να μην κολλήσει το κέικ μας. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει αρκετά.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr