Υλικά
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί (κατά προτίμηση merlot)
1 πορτοκάλι ολόκληρο και φλούδες από 1 πορτοκάλι
2 ξυλάκια κανέλλα
15 γαρυφαλλάκια
Χυμό από 1 πορτοκάλι
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε το κρασί, τις φλούδες και το χυμό πορτοκάλι, την κανέλλα, τη ζάχαρη και τα γαρύφαλλα καρφωμένα στο ολόκληρο πορτοκάλι. Ζεσταίνουμε το κρασί και ανακατεύουμε για λίγο για να λιώσει η ζάχαρη. Ζεσταίνουμε καλά, αλλά αποσύρουμε από τη φωτιά προτού βράσει το κρασί μας. Στραγγίζουμε καλά και σερβίρουμε όσο είναι ζεστό.