Υλικά
500γρ φράουλες
250γρ ζάχαρη
3 κουταλιές της σούπας ρούμι μαύρο
3 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά και ψιλοκόβουμε τις φράουλες. Τις αναμιγνύουμε με τη ζάχαρη και το ρούμι και τις αφήνουμε έτσι για 1 ώρα. Μετά τις βάζουμε σε μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι και χτυπάμε καλά. Βάζουμε το μίγμα σε ένα σιδερένιο μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες, χτυπώντας ξανά το μίγμα ανά μισή ώρα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr