Υλικά
500 γρ. φύλλο κρούστας (1 πακέτο)
200γρ μαργαρίνη
1 κεσεδάκι γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 βανίλια
2 κ. γλυκού baking powder
1 ποτήρι καστανή ζάχαρη
2 αυγά
Ξύσμα από 4 μανταρίνια
Υλικά για το σιρόπι:
2 ποτήρια νερό
2 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι χυμό μανταρινιού
4 φλούδες μανταρίνι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τη μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου) με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τη βανίλια και το ξύσμα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Στο τέλος προσθέτουμε το baking powder και αναμιγνύουμε. Σπάμε ή κόβουμε το φύλλο σε μικρά κομματάκια. Προσθέτουμε τα κομματάκια αυτά στο μίγμα μας και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψάκι το οποίο έχουμε λαδώσει και αλευρώσει και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι που βυθίζουμε μέσα του. Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε τα υλικά για το σιρόπι και βράζουμε μέχρι να αρχίσει να δένει. Μόλις βγει το γλυκό μας από το φούρνο του ρίχνουμε το χλιαρό σιρόπι και το αφήνουμε να απορροφηθεί.