Σπιτική γρανίτα από φρέσκα φρούτα σε ξυλάκι

Υλικά
1 μπανάνα
1 αχλάδι ώριμο
1 ροδάκινο ώριμο
1 φέτα πεπόνι
Χυμό από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση
Τοποθετούμε σε ένα μπλέντερ όλα τα φρούτα σε κομμάτια και το χυμό από το πορτοκάλι. Πολτοποιούμε καλά ώστε να μη μείνουν κομματάκια. Γεμίζουμε με το χυμό μας τις ειδικές θήκες που φτιάχνουν ξυλάκια παγωτά ή γρανίτες και τοποθετούμε στην κατάψυξη. Αφήνουμε να καταψυχθεί για τουλάχιστον 2 ώρες προτού τα καταναλώσουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr