Υλικά
400 γρ κουβερτούρα
3 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
3 κουταλιές της σούπας μέλι
200 γρ δημητριακά ολικής άλεσης
7-8 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης
½ φλιτζάνι αποξηραμένα βερίκοκα
1 φλιτζάνι φουντούκια χονδροαλεσμένα
½ φλιτζάνι ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με τη μαργαρίνη σε μπεν-μαρί και προσθέτουμε το μέλι για να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Μέσα σε αυτό ρίχνουμε τα δημητριακά, τη βρώμη, τα βερίκοκα, την καρύδα και τα φουντούκια και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα ταψί κατά προτίμηση ορθογώνιο, στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε το μίγμα μας φροντίζοντας να έχει παντού το ίδιο πάχος. Παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα. Στη συνέχεια το βγάζουμε από το ταψί σαν ένα μεγάλο κομμάτι, το βάζουμε σε πάγκο κοπής και κόβουμε ορθογώνια κομμάτια (στο μέγεθος που επιθυμούμε).
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr