Υλικά
1 μπαγκέτα κομμένη σε λεπτές φέτες και φρυγανισμένες στο φούρνο
1 φλιτζάνι φύλλα baby ρόκα
10 λεπτά κομμάτια γραβιέρα (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραβιέρα για τοστ μια που είναι ήδη λεπτοκομμένη)
1 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες
Λίγο ελαιόλαδο
Υλικά
Σε ένα μπολ βάζουμε τη ρόκα, την περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Παίρνουμε τη φρυγανισμένη μπαγκέτα και σε κάθε φέτα προσθέτουμε από πάνω λίγα φύλλα από τη ρόκα, μια φετούλα γραβιέρα και από πάνω βάζουμε 1 λιαστή ντομάτα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr