Σπιτικά τυροσφολιατάκια

Υλικά για περίπου 30 κομμάτια
1 πακέτο έτοιμη σφολιάτα
1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγγάτο χαμηλών λιπαρών

Εκτέλεση
Απλώνουμε το 1 φύλλο σφολιάτας στον πάγκο αφού πρώτα έχουμε πασπαλίσει λίγο αλεύρι για να μην κολλήσει. Κόβουμε σε κάθετες λωρίδες (περίπου 15). Σε κάθε λωρίδα σφολιάτας ρίχνουμε κατά μήκος λίγο τυρί και πατάμε με το χέρι μας ελαφρά για να κολλήσει. Παίρνουμε την κάθε λωρίδα και τη στρίβουμε μερικές φορές. Την τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Το ίδιο κάνουμε και για τις άλλες λωρίδες και με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr