Υλικά
200 γρ μαργαρίνη
300γρ ζάχαρη
3 αυγά
240 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3 κουταλάκια του γλυκού baking powder
1 γιαούρτι στραγγιστό χαμηλών λιπαρών
100γρ ινδοκάρυδο
ξύσμα από 1 λεμόνι ακέρωτο
Εκτέλεση
Χτυπάμε μαζί τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και αφού ασπρίσει προσθέτουμε και τα αυγά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι , το ινδοκάρυδο και το baking powder και ανακατεύουμε.
Στο τέλος ρίχνουμε το γιαούρτι και το ξύσμα και αναμιγνύουμε καλά. Βάζουμε το μίγμα στις φόρμες για muffins στις οποίες έχουμε τοποθετήσει τα ειδικά χαρτάκια. Γεμίζουμε τις φόρμες κατά τα 2/3 γιατί θα φουσκώσουν και θα ξεχειλίσουν και ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν αρκετά.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr