Υλικά
Χαλούμι κομμένο σε μεγάλους κύβους (περίπου 25 κομμάτια)
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
περίπου 30 χονδρές ροδέλες κολοκύθι
20 ντοματίνια
6-7 μικρά κρεμμύδια κομμένα στη μέση
10 ξυλάκια για σουβλάκια
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε την πιπεριά σε κομμάτια. Περνάμε με τη σειρά στα ξυλάκια τα εξής υλικά: πιπεριά, κρεμμύδι, κολοκύθι, χαλούμι, ντοματίνι και ξανά από την αρχή. Πασπαλίζουμε με το αλάτι και το πιπέρι και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή σχαροτήγανο με μερικές σταγόνες ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά τα λαχανικά μας.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr