Υλικά
2 μεγάλες ντομάτες
½ αγγουράκι
¼ από μία πιπεριά
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι λευκό
2-3 φύλλα δυόσμο
½ κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ τριμμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο (μόνο το άσπρο)
Αλάτι
1 φρυγανιά
Εκτέλεση
Κόβουμε όλα τα υλικά σε μεγάλα κομμάτια και τα τοποθετούμε στο μπλέντερ. Χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενής πολτός. Μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως ή να κρατήσουμε τη σούπα στο ψυγείο. Ανάλογα με το γούστο μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε ποσότητα σε τζίντζερ, ελαιόλαδο και ξύδι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr