Σουπιές στιφάδο με δενδρολίβανο και δάφνη

Υλικά
1 ½ κιλό σουπιές
1 κιλό κρεμμυδάκια μικρά
½ φλιτζάνι τσαγιού Ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι τσαγιού ξίδι
1 κεφάλι σκόρδο

2-3 φύλλα δάφνης
1 κλωναράκι δεντρολίβανο
1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
4 μεγάλες ντομάτες ώριμες
1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις σουπιές, τις κόβουμε σε μέτρια κομμάτια και τα πλένουμε. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο, τα κρεμμυδάκια και τα ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις ντομάτες, τον πελτέ, το νερό, το ξίδι, τη δάφνη, το δεντρολίβανο αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε τις σουπιές, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με ελάχιστη σάλτσα.