Υλικά
1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
2 στήθη κοτόπουλο
6 φέτες του τοστ Χωριό βιολογικό τυρί αγελάδος
2 αυγά
2 κ.σ. αλεύρι
1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
½ μάτσο ψιλοκομμένο άνηθο
1 κ.γ. Χωριό μαργαρίνη με ελαιόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το βράζουμε για 15 λεπτά. Βγάζουμε από την κατσαρόλα το κοτόπουλο και ρίχνουμε μέσα το σπανάκι. Το σωτάρουμε για 2 λεπτά, μετά το σουρώνουμε και το ξαναβάζουμε στην ίδια κατσαρόλα. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το αλεύρι, τον άνηθο, την πάπρικα και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε καλά. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το μισό μείγμα, ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το στρώνουμε από πάνω. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς, σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα του σπανακιού, το στρώνουμε καλά και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με τις φέτες του τοστ. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Πηγή : minervahorio.gr