Υλικά
2 αυγά
40γρ φέτα
1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά πολύ ελαφρά. Σε ένα μικρό τηγάνι προσθέτουμε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια τα αυγά και τη φέτα θρυμματισμένη. Όσο το τηγάνι είναι ζεστό ανακατεύουμε τα αυγά με τη φέτα διαρκώς με ένα κουτάλι ώστε να ψηθούν τα αυγά, αλλά να παραμείνουν μαλακά και να μη στερεοποιηθούν σαν ομελέτα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε σε πιάτο. Στο τέλος προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr