Υλικά
1 κεσεδάκι γιαούρτι
½ φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά κορν φλάουρ
100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
50γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
Εκτέλεση
Ζεσταίνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά το γάλα με το κορν φλάουρ και το γιαούρτι ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτετε τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα να λιώσει. Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί το βάζετε στην άκρη. Μπορείτε να ρίξετε μέσα στο μίγμα ζυμαρικά (π.χ. πένες) ή να ρίξετε τη σάλτσα πάνω σε σπαγγέτι.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr