Σαλάτα ζυμαρικών με γιαούρτι και μουστάρδα

Υλικά για 4 άτομα
300γρ πένες μικρές
4 φέτες του τοστ τυρί τύπου Gouda χαμηλών λιπαρών
4 φέτες του τοστ γαλοπούλα καπνιστή
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
1 μεγάλη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
1 κουταλιά της σούπας ξερή ρίγανη, ή 1/3 φλιτζάνι φρέσκια ψιλοκομμένη
1 γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα χαμηλών λιπαρών
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πένες σε αλατισμένο νερό όσο γράφει η συσκευασία τους. Τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε στις πένες όλα τα υλικά μαζί. Ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα συστατικά της σαλάτα μας. Διατηρείτε στο ψυγείο, αλλά σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr