Σαλάτα ζυμαρικών με λιαστή ντομάτα και γιαούρτι

Υλικά για 4 άτομα
300γρ φαρφάλες
150 γρ. γαλοπούλα κομμένη σε κυβάκια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3/4 φλιτζάνι λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
1 φλιτζάνι καλαμπόκι

150 γρ. γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό όσο γράφει η συσκευασία τους. Τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τα κρεμμυδάκια, το καλαμπόκι και τη λιαστή ντομάτα και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια χτυπάμε στο μπλέντερ το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα συστατικά της. Διατηρείτε στο ψυγείο, αλλά σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr