Υλικά
1 κόκκινη λόλα, πλυμένη, στραγγισμένη
1 μάτσο ρόκα, πλυμένη, στραγγισμένη
8 μεγάλα σπαράγγια αποφλοιωμένα (από τη μέση και κάτω)
1 κ.τ.σ. καρυδόψιχα
100 γρ Χωριό Κατσικίσιο τυρί τριμμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
4 φέτες προσούτο
Υλικά για βινεγκρέτ
4 κ.τ.σ. Χωριό ελαιόλαδο Βιολογικό
½ κ.τ.σ. Βαλσάμικο ξίδι ΤΟΠ
½ σκελίδα σκόρδο
Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τα υλικά για τη βινεγκρέτ και αφού δέσουν καλά την τοποθετούμε στο ψυγείο. Σε μια μικρή κατσαρόλα βράζουμε νερό και ζεματάμε τα σπαράγγια για 2 λεπτά. Κόβουμε τα λαχανικά με τα χέρια σε μια σαλατιέρα, προσθέτουμε το Κατσικίσιο τυρί, την καρυδόψιχα, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε καλά. Γαρνίρουμε με τις φέτες προσούτο και τα ζεστά σπαράγγια.
Tip: Μπορούμε επίσης να γαρνίρουμε με Κρέμα Βαλσάμικου ΤΟΠ και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Πηγή : minervahorio.gr