Υλικά
1 μέτριο αγγουράκι
6-7 ντοματίνια ή 1 μέτρια ντομάτα
1 αυγό βραστό
3 φέτες τυρί χαμηλών λιπαρών
½ φλιτζάνι ρύζι βρασμένο (μπορεί να είναι περίσσευμα προηγούμενης ημέρας)
1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ κόβουμε σε κυβάκια το αγγουράκι και την ντομάτα (αν προτιμήσετε τα ντοματίνια μπορείτε να τα κόψετε στη μέση). Προσθέτετε το το τυρί σε κομμάτια και το ρύζι. Στη συνέχεια προσθέτετε το βρασμένο αυγό σε μικρά κομμάτια Αναμιγνύουμε καλά τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο, και προσθέτουμε το dreaaing στη σαλάτα και ανακατεύουμε προσεκτικά.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr