Σαλάτα με ρόκα, παντζάρι, πορτοκάλι και καρύδι

Υλικά για 2 άτομα
3 φλιτζάνι baby ρόκα
1 φλιτζάνι παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια

1 πορτοκάλι
3 κουταλιές της σούπας καρυδόψιχα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι μπαλσάμικο
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη ρόκα, τα πατζάρια, την καρυδόψιχα και την ψίχα από το πορτοκάλι (χωρίς τις λευκές ίνες) σε κομμάτια. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε μαζί το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι. περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr