Υλικά
2 φλιτζάνια baby ρόκα
1 φλιτζάνι πατζάρια βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια
2 κουταλιές της σούπας χονδροσπασμένα καρύδια
3 κουταλιές της σούπας κατίκι Δομοκού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσαμικό
2 κουταλιές της σούπας χυμό πορτοκάλι
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη ρόκα και από πάνω τα πατζάρια, τα καρύδια και διάσπαρτο το κατίκι. Χτυπάμε μαζί το ελαιόλαδο, το ξύδι, το χυμό πορτοκάλι, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr