Μια σαλάτα με πολλά αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, καλής ποιότητας πρωτεΐνη και ασβέστιο.
Υλικά
1 ματσάκι ρόκα
1 ρόδι
1 ακτινίδιο
1 κ.σ. κουκουνάρι
100 γρ. τυρί κρέμα light
για το ντρέσινγκ
1 κ.σ. μπαλσάμικο
Λίγο χυμό λεμονιού
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. μέλι
αλάτι
Εκτέλεση
Πλένετε καλά, στραγγίζετε και κόβετε με τα χέρια τη ρόκα σε ένα βαθύ πιάτο.
Καθαρίζετε το ρόδι και το ακτινίδιο, το οποίο και κόβετε σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτετε το κουκουνάρι, το τυρί κρέμα και ανακατεύετε.
Σε ένα μιξεράκι ρίχνετε το λάδι, το μπαλσάμικο, το χυμό λεμονιού, το μέλι και το αλάτι και ανακατεύετε.
Ρίχνετε το ντρέσινγκ στο πιάτο.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr