Σαλάτα με πλιγούρι, γραβιέρα, ρόδι και γκρέιπφρουτ

Υλικά
1 κούπα πλιγούρι
4 κ.σ. ρόδι
1 γκρέιπφρουτ
100 γρ. Χωριό Γραβιέρα ώριμη
6-7 φύλλα δυόσμος φρέσκος
¼ κούπα Χωριό ελαιόλαδο Κλασικό
Χυμός ½ λεμονιού

Εκτέλεση
Βράζουμε το πλιγούρι με 2 κούπες νερό και το αφήνουμε να κρυώσει (υπάρχουν κάποια είδη που χρειάζονται μόνο να σκεπαστούν με βραστό νερό για μερικά λεπτά και φουσκώνουν, χωρίς να βράσουν). Καθαρίζουμε το γκρέιπφρουτ -και από τις λευκές ίνες- και το κόβουμε σε φέτες. Τεμαχίζουμε τη Χωριό γραβιέρα ώριμη σε κύβους. Χτυπάμε το Χωριό ελαιόλαδο Κλασικό με το χυμό λεμονιού για να γίνει σως. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε minervahorio.gr