Σαλάτα με κους κους, ρόδι και γκρέιπφρουτ

Υλικά
1 κούπα κους κους
4 κ.σ. ρόδι
1 γκρέιπφρουτ
¼ κούπα Χωριό ελαιόλαδο Κλασικό
Χυμός ½ λεμονιού

Εκτέλεση
Βράζουμε το κους κους με νερό και το αφήνουμε να κρυώσει (υπάρχουν κάποια είδη που χρειάζονται μόνο να σκεπαστούν με βραστό νερό για μερικά λεπτά και φουσκώνουν, χωρίς να βράσουν). Καθαρίζουμε το γκρέιπφρουτ -και από τις λευκές ίνες- και το κόβουμε σε φέτες. Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού για να γίνει σως. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και σερβίρουμε.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr