Υλικά
1 φλιτζάνι τρίχρωμη κινόα βρασμένη
100 γρ. καπνιστό σολομό κομμένο σε μπουκίτσες
2 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκοκομμένο
1 μέτριο αγγουράκι
6-7 ντοματίνια
½ φλιτζάνι καλαμπόκι
1 κουταλιά της σούπας τυρί κρέμα
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι και λίγο ξύσμα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ ρίχνουμε την κινόα, τα λαχανικά κομμένα σε μικρά κομμάτια, τις μπουκίτσες του σολομού και το καλαμπόκι. Χτυπάμε το τυρί κρέμα με το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και με το ελαιόλαδο, προσθέτοντας λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αναμιγνύουμε καλά το dressing με τη σαλάτα και σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr