Υλικά
1 φλιτζάνι βρασμένη κινόα σε νερό (για 1 φλιτζάνι κινόα θα χρειαστούν 2 φλ. νερό)
1 φλιτζάνι αγγουράκι κομμένο σε κυβάκια
½ φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
3 φέτες γαλοπούλα βραστή
½ μέτριο ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
1 κουτ. σούπας σουσάμι
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα λαχανικά και την κινόα. Ρίχνουμε τη γαλοπούλα κομμένη σε φέτες. Χτυπάμε μαζί το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr