Υλικά
1 ½ φλιτζάνι βρασμένες φαρφάλες
1 φλιτζάνι κοτόπουλο βρασμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
(μπορεί να είναι και ψητό κοτόπουλο που σας έχει περισσέψει)
1 κόκκινη πιπεριά
1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
1 καρότο τριμμένο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσάμικο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τις φαρφάλες, το κοτόπουλο, το καλαμπόκι, το καρότο, την πιπεριά και το μαϊντανό. Χτυπάμε σε ένα άλλο μπολ ή σε ένα σέικερ το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι και τα προσθέτουμε στη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr