Υλικά
1 φλιτζάνι φακές βρασμένες
2 μέτριες ντομάτες
1 μικρό κρεμμύδι ξερό
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
½ φλιτζάνι άνηθο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ψιλοκόβουμε την ντομάτα, το ξερό κρεμμύδι σε κυβάκια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια σε λεπτές ροδέλες. Ρίχνουμε τις βρασμένες φακές. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον προσθέτουμε και αυτόν. Αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο με το μπαλσάμικο, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά πριν σερβίρουμε ώστε να ανακατευτούν καλά οι γεύσεις και τα αρώματα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr