ΥΛΙΚΑ
1 σαλάτα κατσαρή
6 ντοματίνια
3 δαμάσκηνα, ξερά, ψιλοκομμένα
3 βερίκοκα, ξερά, ψιλοκομμένα
60 γρ. κατσικίσιο τυρί
Σπόροι ροδιού
5 καρύδια θρυματισμένα
Για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τη σαλάτα και τη στεγνώνουμε καλά. Την κόβουμε σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Ρίχνουμε τα ξερά φρούτα, τους σπόρους ροδιού και τα καρύδια στη σαλατιέρα και τα ανακατεύουμε καλά με τα λαχανικά. Θρυμματίζουμε το τυρί σε μεγάλα κομμάτι και το ρίχνουμε στη σαλάτα. Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ αναμειγνύοντας όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr