Υλικά για 2 άτομα
8 φύλλα γαλλική σαλάτα ή μαρούλι
1 φλιτζάνι λόλα κόκκινη
½ φλιτζάνι ρόκα
8 αποξηραμένα σύκα κομμένα στα τέσσερα
4 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
Αλάτι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά ξύδι βαλσάμικο
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε όλα τα λαχανικά κομμένα σε χονδρά κομμάτια. Προσθέτουμε τα σύκα και το κουκουνάρι. Χτυπάμε το ελαιόλαδο με το ξύδι και το αλάτι και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr