Υλικά
1 φλιτζάνι λάχανο λεπτοκομμένο
1 καρότο κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1 χούφτα σταφίδες
1 ξινόμιλο
100 γρ. καπνιστό σολομό
Για το ντρέσινγκ
3 κ. σούπας στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά μηλόξιδο
Εκτέλεση
Σε ένα μπωλ βάζετε το λάχανο, το ξινόμηλο, τις σταφίδες και το καρότο λεπτοκομμένα.. Σε ένα μπολάκι χτυπάτε το λάδι και το γιαούρτι. Κατόπιν προσθέτετε το ξίδι , τη ζάχαρη και τη μουστάρδα. Τα χτυπάτε μέχρι να δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα και τη ρίχνετε στη σαλάτα. Ρίχνετε το σολομό σε φέτες και ανακατεύετε καλά.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr