Υλικά (για μια σαλάτα τουλάχιστον 2 ατόμων)
1 φλιτζάνι ρύζι τύπου barboiled
2 κονσέρβες τόνο καλά στραγγισμένες
1 φλιτζάνι καλαμπόκι
½ φλιτζάνι κάππαρη
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα με χαμηλά λιπαρά
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι σε αρκετό αλατισμένο νερό και στη συνέχεια το στραγγίζουμε και το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τους τόνους, την κάππαρη, το καλαμπόκι, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και τη μαγιονέζα. Ανακατεύουμε καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά προτού σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr