Υλικά
100γρ. καπνιστό σολομό
1 φλιτζάνι γαλλική σαλάτα
1 φλιτζάνι ρόκα
½ φλιτζάνι ρύζι βρασμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικκο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τη ρόκα, τη σαλάτα και τις στραγγίζουμε. Σε ένα μπωλ κόβουμε τα λαχανικά σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι μας. Επάνω στα λαχανικά ρίχνουμε το ρύζι. Στο τέλος τοποθετούμε τον καπνιστό σολομό σε μέτρια κομμάτια. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας με το ελαιόλαδο και με το μπαλσάμικο και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr